Vabimo vas na mini POPRAVLJALNICO, ki bo v sredo 05.06.2024 – Svetovni dan okolja, na Malo tržnico – Dominkuševa ulica 5, Maribor, med 15 in 18 uro. S sabo lahko prinesete izdelke, ki so pokvarjeni, poškodovani, skratka neuporabni in jih še želite uporabljati ali pa izberete med predmeti iz Kotička ponovne uporabe. Skupaj z mojstrom in prostovoljci za popravila jih boste lahko popravili. Na voljo bo tudi materiali in orodja potrebna za popravilo. Pripeljete lahko tudi vaša kolesa, saj bodo z nami tudi mojstri Mariborske kolesarske mreže. Opravili bodo hiter pregled vaših koles in odpravili manjše napake.
Popravljalnica je odlična priložnost za druženje in učenje o popravilih. S popravili in obnovo podaljšujemo življenjsko dobo in uporabo predmetov kar prispeva h krožnemu gospodarstvu.
Popravljanico organizira Društvo Aktiviraj se – Ropotarnica v sodelovanju z Društvo Pupillam – Zelena japka, Mariborsko kolesarsko mrežo in podjetjem Mestne nepremičnine d.o.o. – Mariborske tržnice.
Dogodek se odvija v sklopu projekta PRE-MISLI ZELENO, ki ga sofinancira Mestna občina Maribor.
Vabljeni
 
🕔 Dogodek bo potekal od 15:00 do 18:00 ure, kjer boste lahko izmenjavali in tudi spoznali enako misleče ljudi, ki delijo vašo strast do ohranjanja našega planeta.
📍 Pridružite se nam na Mali tržnici na Dominkuševa ulica 5, Maribor

Mariborska Kolesarska Mreža, Zelena japka, Pupillam, Mariborske tržnice, Mestna občina Maribor, Aktivirajse, Ropotarnica

Pin It on Pinterest